Whiteraven a la Gran Final Nacional de la First Lego League

El grup de nois i noies que formen l’equip de robòtica Whiteraven (Aitor, Vera, Teresa, Arián, Sofía, Jan, Gabriel, Mar, Joan, Adriana, Miquel, Alejandro i Berta) han arribat per segon any consecutiu a la Gran Final Nacional de la First Lego League, segurament el torneig de robòtica més important del món (aquest any hi han participat més de 35.000 equips de més de 100 països). S’havia de fer a Tenerife durant el mes de març però a causa de la COVID-19 es va postposar fins al mes de juliol. I ara participaran a la primera final online de la història: els nostres alumnes defensaran el seu projecte el proper dimecres 1 de juliol a les 15:00, a la sala 6.

Si els voleu veure en acció podeu entrar al següent enllaç, des del qual retransmetran en directe (en castellà) i durant una hora les seves presentacions del projecte d’innovació, defensa del robot i valors. Acabaran fent dues rondes del joc del robot, de les quals només puntuarà la més alta.

Aquí teniu l’enllaç: https://ca.firstlegoleague.es

Un cop entreu a la pàgina principal hi ha una notícia sobre la Gran Final que us portarà a totes les retransmissions. Recordeu, seran a la  SALA 6.

 El torneig durarà dos dies (dimecres i dijous) i el lliurament de premis serà el divendres a les 16:00.