RECOMANACIÓ SETMANAL DE LECTURA

Bon inici de setmana!

Des de la biblioteca volem presentar-vos la nova secció que tindreu disponible cada dilluns tant a l’Instagram de la biblioteca (@bibliojda) com aquí, a la pàgina web del centre.

Cada dilluns farem una recomanació de lectura perquè us animeu a llegir més!

Aquesta setmana us recomanem el llibre “Una semana de siete lunes

Resum📝
Si tinguessis l’oportunitat de començar des de zero, ¿l’aprofitaries?Ellison Sparks descobreix que està revivint un i un altre cop el mateix dilluns de malson. Qualsevol altre adolescent hauria optat per tornar-se boja, però Ellison ho veu com una oportunitat. L’oportunitat d’aconseguir que els seus somnis es facin realitat i, sobretot, l’oportunitat de recuperar al seu xicot. Però, tot i els seus esforços, les coses mai surten com ella desitja. Descobrirà Ellie com arreglar aquest dia? O es quedarà atrapada en un dilluns de malson per sempre?

Resumen📝
Si tuvieses la oportunidad de empezar de cero, ¿la aprovecharías?Ellison Sparks descubre que está reviviendo una y otra vez el mismo lunes de pesadilla. Cualquier otra adolescente hubiese optado por volverse loca,pero Ellison lo ve como una oportunidad. La oportunidad de lograr que sus sueños se hagan realidad y, sobre todo, la oportunidad de recuperar a su novio. Pero, a pesar de sus esfuerzos, las cosas nunca salen como ella desea. ¿Descubrirá Ellie cómo arreglar este día? ¿O quedará atrapada en un lunes de pesadilla para siempre?

 

Animeu-vos a llegir i ens expliqueu que us ha semblat!!