RECOMANACIÓ SETMANAL DE LECTURA

Bona tarda a tots i a totes!😊
Esperem que aquesta setmana hagi començat el millor possible, i si no, recordeu que a partir de divendres comencen les vacances!
Avui us portem una nova recomanació de lectura A dos metros de ti, de la “Rachel Lippincott“, en “Mikki Daughtry” i en “Tobias Iaconis“. Probablement us sonarà el nom del llibre i això és perquè darrerament han fet una pel·lícula basada en el llibre.

Resum

Necessitem estar a prop de les persones que estimem, gairebé tant com l’aire que respirem.

A Stella Grant li agrada tenir el control, tot i que no pot dominar els seus propis pulmons, que l’han tingut a l’hospital la major part de la seva vida. Per sobre de tot, Stella necessita controlar el seu espai per mantenir-se allunyada de qualsevol persona o cosa que pugui transmetre-li una infecció i posar en perill el seu trasplantament de pulmó.  Dos metres de distància. Sense excepcions.

Pel que fa a en Will Newman, l’únic que vol controlar és com sortir d’aquest hospital. No l’importen els seus tractaments o si hi ha una nova medicació en assaig clínic. Aviat farà divuit anys i podrà desconnectar de totes aquestes màquines. Desitja anar a veure món, no només els seus hospitals. 

Will i Stella no poden apropar-se. Només si respiren a prop, Will podria provocar que Stella pogués perdre el seu lloc a la llista de trasplantaments. L’única forma de mantenir-se amb vida es estar allunyats. 

Pots estimar a algú que no pots tocar?

 

 

Resumen

Necesitamos estar cerca de las personas que queremos casi tanto como el aire que respiramos.

A Stella Grant le gusta tener el control, a pesar de no poder dominar sus propios pulmones, que la han tenido en el hospital la mayor parte de su vida. Por encima de todo, Stella necesita controlar su espacio para mantenerse alejada de cualquier persona o cosa que pueda transmitirle una infección y poner en peligro su trasplante de pulmón. Dos metros de distancia. Sin excepciones.

En cuanto a Will Newman, lo único que quiere controlar es cómo salir de este hospital. No le importan sus tratamientos, o si hay una nueva medicación en ensayo clínico. Pronto cumplirá dieciocho años y podrá desconectar todas estas máquinas. Desea ir a ver el mundo, no solo sus hospitales.

Will y Stella no pueden acercarse. Solo con que respiren cerca, Will podría provocar que Stella perdiera su puesto en la lista de trasplantes. La única forma de mantenerse con vida es mantenerse alejados.

¿Puedes amar a alguien a quien no puedes tocar?

 

Us animeu durant les vacances a llegir-vos el llibre, mirar-vos la pel·lícula i comentar-nos les diferències que hi trobeu?Us llegim!🤗

No us oblideu de seguir-nos al nostre instagram @bibliojda