NOVA RECOMANACIÓ DE LECTURA

Bona tarda a tots i a totes! 😊

Esperem que la setmana estigui començant amb bon peu i que Sant Jordi 🌹 hagi estat un dia molt especial per vosaltres!

Avui volem recomanar-vos un dels llibres més sol·licitats aquest passat 23 d’abril: EL CAMPAMENT de l’autor “Blue Jeans“.

Resum

Deu dels joves més prometedors del país, menors de 23 anys, han estat convidats a un campament molt especial als Pirineus. El precursor d’aquesta idea és Fernando Godoy, un dels homes més rics d’Espanya, que busca algun jove que l’ajudi a donar una nova imatge al seu imperi i que en un futur ocupi el seu lloc. En aquell idíl·lic paisatge rebran formació i seran preparats per convertir-se en la mà dreta del milionari. Però només un podrà aconseguir-ho. 

Una best-seller de novel·la juvenil, una atrevida instagramer, un cantant pop de moda, un exitós atleta, un estudiant de criminologia brillant, una influencer amb marca pròpia, la creadora d’una app per a frikis, un dels gamers del moment, un noi que promulga la paraula de Déu d’una manera peculiar i una coneguda actriu són els candidats finals. 

Només tindran un hándicap per estar allà: res de mòbils ni comunicació amb l’exterior. Les coses van segons el previst i els joves gaudeixen de l’experiència fins que el segons divendres de convivència els coordinadors del grup desapareixen i un dels nois mor en estranyes circumstàncies. A partir d’aquest instant tot canviarà i els esdeveniments inesperat aniran succeint. 

 

Resumen

Diez de los chicos más prometedores del país, menores de 23 años, han sido invitados a un campamento muy especial en los Pirineos. El precursor de esta idea es Fernando Godoy, uno de los hombres más ricos de España, que busca a alguien joven que le ayude a dar una nueva imagen a su imperio y que en el futuro ocupe su lugar. En aquel idílico paraje, recibirán formación y serán preparados para convertirse en la mano derecha del millonario. Pero solo uno podrá conseguirlo.

Una bestseller de novela juvenil, una atrevida instagramer, un cantante pop de moda, un exitoso atleta, un estudiante de criminología brillante, una influencer con marca propia, la creadora de una app para frikis, uno de los gamers del momento, un chico que promulga la palabra de Dios de una manera peculiar y una conocida actriz son los candidatos finales.

Solo tendrán un hándicap para estar allí: nada de móviles ni comunicación con el exterior. Las cosas marchan según lo previsto y los jóvenes disfrutan de aquella experiencia hasta que en el segundo viernes de convivencia los coordinadores del grupo desaparecen y uno de los chicos muere en extrañas circunstancias. A partir de ese instante todo cambiará y los acontecimientos inesperados se irán sucediendo.

 

Us animem a que el llegiu i ens expliqueu que us ha semblat.

No us oblideu de seguir-nos al nostre instagram! @bibliojda