Final Nacional VEX EDR Robotics: White Raven

Aquest és el segon any que el nostre equip de robòtica “White Raven” participa a la VEX, considerat un dels tornejos de robòtica més importants del món.

L’equip està format per quatre nois: dos de cicles formatius de grau mitjà d’SMX i dos de batxillerat.

El torneig regional es va fer a Barcelona, a l’UPC del campus Besòs, el passat 8 de febrer i van aconseguir classificar-se per la final nacional.

Els nois van aconseguir guanyar el 1r premi dels jutges per la gran millora que havien fet respecte l’any passat. Han aconseguit fer un robot que podia competir amb els millors del torneig.

Durant la final nacional del dissabte, també realitzada a l’UPC (EEBE), van quedar en la vuitena posició (de 19 equips), en la modalitat Skills.

L’endemà van quedar primers del seu grup en la prova de pilotada: consisteix en programar el robot durant 15 segons i després moure’l amb un comandament a distància durant 1 minut i 45
segons; sense cap mena de dubte el més espectacular d’aquest torneig.

Malauradament en la fase eliminatòria van perdre en les semifinals de conferència.

Enhorabona per la feina realitzada i esperem tornar a gaudir del vostres èxits!