Avís títols de l’ESO

AVÍS ESO: Un problema amb el nou aplicatiu del Departament per generar títols ens impedeix poder validar-los i entregar a les famílies. Tan bon punt estigui resolt, els generarem. Disculpeu les molèsties ocasionades.

ATENCIÓ MATRÍCULA ESO I BATXILLERAT

Ja podeu matricular-vos clicant al següent ➡️  ENLLAÇ MATRÍCULA   ⬅️

El període de matrícula de l’ESO és del 18 al 26 de juny per l’alumnat nou. Pel de continuïtat del 19 al 25 de juny.

El període de matrícula de BATXILLERAT és del 21 de juny a l’1 de juliol per l’alumnat nou. Pel de continuïtat del 17 a l’1 de juliol.

La matrícula es fa a través de la plataforma TAABOLO.

Recordeu tenir preparada la següent documentació per a l‘ESO: DNI, NIE o passaport de l’alumne/a / DNI, NIE o passaport d’un dels progenitors / Targeta sanitària / Foto carnet / Llibre de família o partida de naixement / Carnet de vacunació per l’alumnat nou / Si és el cas document acreditatiu de família nombrosa / Si és el cas document acreditatiu monoparental / Butlletí de notes finals del curs anterior. Si no el teniu encara, no finalitzeu la matrícula i quan el tingueu torneu a entrar a la plataforma, el pengeu i seguiu els passos fins a finalitzar.

Es pot pagar per TPV virtual o per transferència. En cas de transferència s’ha de penjar el comprovant de pagament per finalitzar el procés.

CONSELL: Fer-ho quan tingueu preparada la documentació en format digital (serveixen fotos o escaneig) i en un moment de calma i preferiblement davant d’un ordinador.

Oferim a l’institut els següents dies i franges horàries per donar suport i orientació presencial a l’alumnat i famílies en el procés de matriculació:

Dimarts 18 de juny de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dijous 20 de juny de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dimecres 26 de 10 a 12h
Dijous 27 de juny de 10 a 13h.

JORNADES CIENTÍFIQUES L´H

Enguany, s´han organitzat les 24es Jornades Científiques i Tecnològiques organitzades per l´Ajuntament de l´Hospitalet. El lliurament es va lliurar a l´Auditori Barradas, on van participar 16 centres educatius de l´Hospitalet. Amb el reconeixement a tot l´alumnat que va participar, cal destacar a Naila Garcia, que… Llegeix més»