SANT JORDI 2018

SANT JORDI MÉS ENLLÀ DE LA FESTA DEL LLIBRE I LA ROSA

Tothom, a l’institut Torre Roja, ha estat convidat a participar, segons els seus interessos i motivacions, a la Diada de Sant Jordi 2018.

L’institut és un espai privilegiat per compartir i gaudir amb tota la comunitat educativa d’una de les festes més importants de Catalunya.

Sant Jordi s’inicia cap al segle XV amb la tradició de regalar roses. No serà fins la dècada de 1930 quan s’afegeix el costum de regalar un llibre als nois.

Actualment, Sant Jordi és la diada de la cultura, de les tradicions, de la comunicació -com a forma d’expressió- i de l’amor. Aquests quatre eixos vertebradors s’interelacionen dins les famílies, les escoles, els pobles i les ciutats d’arreu de Catalunya.

Així el Sant Jordi’18 és una forma d’expressió de la cultura (més enllà dels llibres i les roses) que estableix llaços de comunicació amb qualsevol forma d’amor. Un amor que ja no és únicament de parella… Ara, parlem d’amor a una persona on no importa el seu gènere, la seva llengua, la seva nacionalitat, les seves creences, la seva ideologia política… o d’un amor a la natura, a la família, als amics i amigues, a la música, a la dansa, a les arts plàstiques, a l’esport, al lloc on vius, a la professió, etc.

Com veieu Sant Jordi és una mostra més del procés inclusiu d’un poble.

Gaudiu de Sant Jordi (Amor, Cultura, Tradicions i Comunicaciótots els dies de l’any.

Sigueu feliços i bona Diada de Sant Jordi 2018!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>