Visita a Montserrat

Els alumnes de 3r d’ESO que cursen la matèria de Religió han visitat aquest dijous el monestir de Montserrat.

Han conegut de primera mà com viuen i canten els nens de l’Escolania, un dels cors de veus blanques més antics d’Europa.

El pessebre monumental, a punt

Un centenar d’alumnes del nostre institut ha participat activament en l’organització del pessebre monumental de Blanes, que aquest any es fa a la Plaça dels Dies Feiners. El pessebre té una superfície de 200 m2 -quadriplica l’habitual-  i tracta sobre el Vescomtat de Cabrera, amb… Llegeix més»

Sortida de primer a Vallparadís

El passat divendres 29 els alumnes de primer d’ESO van fer una sortida a Terrassa, al parc urbà de Vallparadís. Un total de 103 alumnes van gaudir d’una matinal fent curses d’orientació i tir amb arc. La sortida va ser molt ben rebuda pels alumnes.
Llegeix més»

Taller de sofrologia

L’Aula Magna acollirà aquest dimecres a les 15h un taller de sofrologia a càrrec de Nathalie Destre. La sofrologia és una disciplina que utilitza tècniques de relaxació i d’imaginació com a via per aconseguir grans efectes. Les tècniques estan inspirades en la hipnosi  i en… Llegeix més»

Reunió de la Comissió de seguiment Dual

Aquest divendres va tenir lloc la reunió de la Comissió de seguiment Dual amb les diferents empreses que acullen els nostres alumnes en format Dual als diferents cicles de grau superior de:CFGS Química Industrial,CFGS Màrqueting comercial, turístic i cultural,CFGS Sistemes electrotècnics i automatitzats i
CFGS Administració… Llegeix més»