Convocatòria de vaga general del dia 18/10/2019

Davant la convocatòria de vaga general del dia 18 d’octubre, us comuniquem el següent:

  1. Els serveis mínims que s’estableixen a secundària són: “Per als centres de secundària i d’ensenyaments postobligatoris (Instituts, instituts-escola, CFA, EOI) els serveis mínims per al dia 18 d’octubre, consisteixen en… Llegeix més»

Reunions amb pares i mares

Aquesta setmana es faran les reunions de pares i mares d’inici de curs.
Aquest any, com a novetat, els pares i mares de tots els grups passaran primer pel gimnàs on Direcció té previst donar informacions en una trobada important per a la necessària col·laboració entre… Llegeix més»

Esmorzars saludables

Un dels objectius de la programació d’aquest curs és fer que les famílies participin més en el dia a dia del centre. Per fer-ho possible, i havent detectat que molts alumnes fan esmorzars poc saludables, hem organitzat, juntament amb l’aula gastronòmica Grenyal, uns tallers d’esmorzars… Llegeix més»

L’IFE, a fons

Aquesta setmana a Serrallarga Ràdio hem conegut una mica més a fons què és l’IFE, l’itinerari formatiu específic que, per primer cop, s’introdueix en un institut de Blanes.

A tot Catalunya hi ha només 28 centres que disposen d’un d’aquests estudis adreçats a alumnes amb necessitats… Llegeix més»

L’AEE Serrallarga estrena temporada

L’AEE, l’Agrupació Esportiva Escolar Serrallarga ha engegat una nova temporada d’activitats adreçades principalment a alumnes de l’institut i als seus familiars, tot i que també està oberta a tota la comunitat educativa i a la població en general. Entre les activitats en horari extraescolar hi… Llegeix més»