Vaga feminista del dia 8 de març

Benvolguts pares,
El dia 8 de març hi ha una convocatòria de vaga  feminista i el Sindicat d’Estudiants ha manifestat que s’adhereix a aquesta convocatòria.
Els comunico que bona part dels alumnes del nostre institut, a proposta del Consell de Delegats del centre, ha decidit en votació… Llegeix més»

Concurs APILO

Per primera vegada el centre participa al concurs APILO.
Els alumnes de 2n ESO van assistir el passat dilluns 18 de febrer a la xerrada  d’aquest projecte, que tracta  sobre la contaminació que poden causar les piles o bateries i la importància del seu reciclatge.
A l’entrada… Llegeix més»

Convocatòria de vaga del dia 21 de febrer

Benvolguts pares,
El dia 21 de febrer de 2019 hi ha una convocatòria de vaga  general i el Sindicat d’Estudiants ha manifestat que s’adhereix a aquesta convocatòria.
Els comunico que bona part dels alumnes del nostre institut, a proposta del Consell de Delegats del centre, ha decidit… Llegeix més»

Concurs de Los 40 principales

Amb l’iniciativa d’un grup d’alumnes de 1r d’ESO, hem inscrit el nostre centre a un concurs de Los 40 principales. El guanyador obtindrà un concert de l’artista privat al mateix centre. Els 5 videoclips més votats passaran a la final. Per votar el nostre videoclip cal… Llegeix més»