Voyage à Paris
25/03/23Le 15, 16 et 17 mars, les élèves de la 2ᵉ année de “batxillerat” en Arts et de Français et ceux de CFGS d’Allotjaments, nous sommes allés à Paris où nous avons vécu une aventure unique. Nous avons connu la… Llegeix més»
Le 15, 16 et 17 mars, les élèves de la 2ᵉ année de “batxillerat” en Arts et de Français et ceux de CFGS d’Allotjaments, nous sommes allés à Paris où nous avons vécu une aventure unique. Nous avons connu la… Llegeix més»
Avui la nostra alumna Noelia Fernández, del CFGM de Serveis en Restauració, ha tingut una participació destacada en el concurs de cocteleria Summer Drinks, a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.… Llegeix més»
Aquesta setmana, els alumnes de 1r i 2n de Serveis en Restauració, 2n de Cuina i Gastronomia i… Llegeix més»
Dijous passat, 16 de març, gairebé vuitanta estudiants de 1r, 2n i 3r d’ESO del nostre centre van participar en la celebració de les proves Cangur.
Amb aquesta prova, es vol transmetre als estudiants el goig de les matemàtiques, proposant-los exercicis que van més enllà dels continguts… Llegeix més»
Avui, durant els dos patis del matí, la biblioteca del Coll i Rodés ha esdevingut llar de l’art poètic. Hem commemorat el Dia Mundial de la Poesia i una nodrida presència de joves alumnes han estat espectadors i lectors de poetes i poetesses en llengua… Llegeix més»
Des de la comissió de Convivència del centre es coordinen l’alumnat guaita, l’alumnat mediador, el projecte Internet Segura, #aquiproubullying i, des d’ara, l’alumnat coach.
A l’Institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar ja fa molts cursos que la Comissió de Convivència coordina un… Llegeix més»
L’equip LloretSat està format per tres estudiants de 2n de batxillerat tecnològic: David Gay, Nil Casañé i Joel Duque, i un de batxillerat científic: Aleix Antiñolo. El tutor del grup és el professor Joan Fluvià i també hi col·labora la professora Francisca Montiel.
CanSat… Llegeix més»
Aquí teniu enllaçades les bases del concurs de Sant Jordi 2023.
Els alumnes podran presentar textos i poemes en català, castellà o en alguna altra llengua curricular. A més, com cada any, també s’han obert les modalitats de dibuix i de… Llegeix més»
A l’institut, durant tota la setmana vinent celebrarem la Semaine de la Francophonie, per allargar la commemoració de la Journée internationale de la Francophonie, una festa internacional de la llengua i la cultura franceses que té lloc cada 20 de març des de 1998. En… Llegeix més»
Dijous, els nostres alumnes de 4t d’ESO i de 2n de batxillerat, acompanyats dels seus tutors de curs, van anar fins al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona per visitar l’edició d’enguany del Saló de l’Ensenyament. La visita s’inscriu dins el pla d’orientació d’estudis… Llegeix més»
Divendres al matí l’Ada, la Paula i l’Íker, alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria, juntament amb el seu professor Marià, van muntar al vestíbul principal de l’institut la seva habitual paradeta dels divendres.
L’oferta aquesta vegada no va ser tan variada com altres vegades, tot… Llegeix més»
El passat dimecres 15 de març, els alumnes que cursen l’optativa de francès de 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de batxillerat van assistir a una representació de teatre en francès. L’obra es… Llegeix més»
Cinc alumnes de 1r, 3r i 4t d’ESO del nostre institut han participat en la semifinal del XIX Certamen de Lectura en Veu Alta 22-23 que s’ha celebrat al teatre municipal de Blanes. I ho han fet com a parts integrants de les tres categories vinculades a secundària que hi ha… Llegeix més»
Dimarts passat va ser el Dia Mundial del Número Pi, que se celebra cada 14 de març perquè els anglosaxons llegeixen la data posant primer el mes, després el dia: 3/14/2023.
Amb motiu d’aquesta efemèride, el Departament de Matemàtiques del nostre institut ha plantejat diferents activitats a… Llegeix més»
Dilluns d’aquesta setmana, ben d’hora, ben d’hora, l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar es va anar omplint de professionals. En aquesta ocasió, l’alumnat de cicles formatius, el SOM (Servei d’Ocupació Municipal) i les empreses del sector turístic eren els principals protagonistes, ja que feia dies… Llegeix més»
La plenitud i abundància de la cuina catalana ens genera moltes possibilitats. Aquests dies, com a plat inclòs en el menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, estem fent arròs cremós de peus de porc amb carxofes. El procés d’elaboració és laboriós:… Llegeix més»
Segueix-nos!