Reunió d’inici de curs per a les famílies dels alumnes d’ESO i Batxillerat

Us recordem que el dimecres 9 de setembre, de 20 a 21 h, esteu convidats a les reunions de presentació del curs a les famílies, organitzades per nivells i que es faran de forma telemàtica (les famílies haureu rebut un correu electrònic amb la convocatòria i  amb un enllaç per accedir a la conferència).

També us volíem dir que en la carta que vau rebre el passat juliol se us informava que avui també se celebraria la reunió anual de l’AMPA. La situació actual de pandèmia per la Covid-19 no permet aquesta reunió presencial i és per això que l’AMPA us farà arribar pròximanent la seva informació anual a través del web de l’Institut al qual podeu accedir a través de l’enllaç següent:

https://agora.xtec.cat/iesrafaelcampalans/categoria/ampa/

L’AMPA vol aprofitar l’inici d’aquest curs 2020-2021 per demanar noves incorporacions a la seva Junta, que actualment només està formada per tres membres. Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte i/o aclariment podeu posar-vos amb contacte amb l’AMPA mitjançant l’adreça de correu electrònic següent: ampa@institutcampalans,net

Us hi esperem, mares, pares, tutors i tutores legals!