Repartiment de mascaretes de protecció

Ens va arribar a l’AMPA una petició des de Les Cosidores d’Anglès que ens va semblar molt interessant i d’agrair. Des de l’inici del confinament, el passat mes de març, han estat cosint mascaretes i bates de protecció que han repartit no només a Anglès, sinó també a entitats, hospitals, etc.

Volien empendre un nou repte, donat que s’anunciava que properament els infants podrien començar a sortir una estona al carrer acompanyats d’un adult. S’oferien a cosir mascaretes per als infants i adolescents dels nostres municipis, ja que hi ha cosidores a tots ells (Anglès, Bonmatí, La Cellera i Osor). Ens van demanar la nostra col·laboració, per a saber quantes famílies podien estar interessades a rebre-les gratuïtament a les seves bústies, i així ho vam fer. Conjuntament amb la Direcció del centre, vam enviar a les famílies un  petit formulari per a recollir aquestes dades, i tot i que el termini per a les respostes va ser de pocs dies, l’acollida de la proposta va ser força important: se’n van demanar 163!!
El repartiment va començar el passat dissabte 25 d’abril. Si us heu assabentat ara d’aquesta iniciativa i us interessa rebre una mascareta, contacteu amb l’Ampa a través del correu ampa@institutcampalans.net i us hi posarem en contacte.

Moltes gràcies a aquests voluntaris i voluntàries que, tan desinteressadament estan realitzant aquesta tasca!