UAP! 13, ja hi tornem a ser!

Des de ja fa cinc anys el Teatre Municipal de Girona acull l’UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines.
Cap a final de gener o principi de febrer –com aquest any-, coincidint amb el dia de la pau, el Teatre Municipal de Girona acull una  cantata anomenada UAP! Una cantata organitzada pels professors de música dels instituts de les comarques gironines.

L’UAP! es defineix com una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam. 
24 centres de secundaria s’uniran per cantar, sota la direcció musical de Mercè Rigau, la direcció artística de Cràdula Teatre i Emma Bover al prestigiós teatre de Girona. 
El dimecres 6 i el dijous 7 de febrer al matí hi haurà representacions obertes als instituts participants i el mateix dijous 7, a les 8 del vespre, hi haurà la representació oberta a tothom.
Alguns instituts tenen representants al cor de cambra. El cor de cambra és un grup de persones escollides per un càsting previ i que assagen des del mes d’octubre, ja que són els personatges principals de l’obra, sense treure mèrit a tots els altres alumnes del cor que també tenen un pes molt important a l’obra. 
El nostre institut, l’INS Rafel Campalans, participa activament a aquesta cantata. El nostre centre té quatre representants al cor de cambra. Són quatre alumnes de tercer d’ESO. El centre també té 20 alumnes de segon al cor general. La responsable de l’àrea de música al centre, la professora Carina Nadal, ha fet un examen de les lletres de les cançons a tots els alumnes i les 20 millors notes, són les seleccionades per participar a l’UAP! Nadal, qualifica com un premi el fet d’estar al cor general. 
Les entrades es poden comprar a la botiga d’Intermón Oxfam de Girona.
Així doncs, us esperem tots al Teatre Municipal on els nostres alumnes, potser els vostres fills/es o amics actuaran i sobretot us hi esperen per gaudir d’un molt bon espectacle.
Falcó de notícies