Raid 1r de batxillerat

Aquest dijous 24  i divendres 25 d’octubre hem organitzat el raid de 1r de batxillerat. Aquest any per problemes amb la metereologia hem deixat la primera jornada de btt i piragüisme per la primavera.

. El dijous al matí com ja és tradicional es varen fer dues rutes diferents de btt: una més senzilla per Sant Julià, cap Amer i fins el salt de Santa Margarida, l’altre recorregut més fort per Sant Climent, Santa Lena i Santa Brígida, els dos grups s’han trobat a Amer per dinar. Just després de dinar han sortit caminant en direcció cap al Far, s’han aturat a Sant Martí a berenar i a quarts de sis de la tarda ja eren al Far. S’ha muntat el campament amb les tendes, han anat a sopar al restaurant del Far i en acabar de sopar han fet l’orientació nocturna. Després castanyada i una estona de tertulia nocturna.

El divendres s’han llevat d’hora per veure sortir el sol des del Far, una vegada amb el campament recollit s’ha tornat a dividir el grup en dos: un ha fet senderisme des del Far fins al Pasteral passant per Castell d’Estela i l’altre ha baixat en bicicleta passsant per Coll de Condreu, el Salt de Sallent, per sota l’Agullola, baixada dels castanyers fins l’embassament de Susqueda, d’aquí a la presa i fins al Pasteral. Al Pasteral ens hem trobat els dos grups i hem tornat en bicicleta fins a l’institut.

Els alumnes estan dividits en petits grups i col·laboren en l’organització del raid, tenim els grups de: material i cronograma, mecànica i farmaciola, vídeo, fotografia, sopar a l’institut, ara resta que els diferents grups tanquin la feina del seu grup, així tindran un bon record de l’activitat amb el recull de vídeo i de fotografies.

Restarà per la primavera el sopar i dormir a l’institut,  sortida en btt fins al Turó dels Cavalls, descens en caiac pel riu Ter fins a la Piastra, tornada a l’institut en bicicleta.