Preinscripcions per al Batxillerat

 

Mitjançant aquesta notícia anem informant-vos sobre les informacions més rellevants pel que fa a la preinscripció de nous alumnes al Batxillerat per al curs 2020-2021. Actualització: 25 de maig de 2020 (15.10 h).

 

OFERTA DE PLACES

  • 1r de Batxillerat: 35 places
  • 2n de Batxillerat: 13 places

Consulta de places al mapa escolar de Catalunya.

 

DATES

Preinscripció telemàtica: del dimecres, 27 de maig, al dimecres, 3 de juny, ambdós inclosos.

 

QUI HA DE FER AQUEST TRÀMIT?

  • Les persones que volen accedir al Batxillerat de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO o el Batxillerat.
  • L’alumnat de l’Institut que actualment està cursant 4t d’ESO i 1r o 2n de Batxillerat, NO han de fer aquest tràmit.

 

COM FER LA PREINSCRIPCIÓ (TELEMÀTICAMENT)

Les passes a seguir són les següents (totes elles s’han de fer dins del termini establert entre el 27 de maig i el 3 de juny, ambdós inclosos):

  1. Ompliu la sol·licitud electrònica que trobeu a través d’aquest enllaç. Per fer-ho, en cas que l’alumne sigui menor d’edat, un dels tutors ha d’identificar-se amb IdCat Mòbil o qualsevol certificat digital vàlid. Necessitareu també l’IDALU (codi identificador de l’alumne); si no el teniu, el podeu demanar al centre on està matriculat l’alumne; també apareix als butlletins de notes.
  2. Amb l’enviament de la sol·licitud, aquesta ja queda registrada. No cal que feu res més (no és necessari presentar cap còpia al centre).
  3. Només en cas que no pugueu validar electrònicament alguna documentació identificativa o relacionada amb els criteris al·legats, ens els heu d’enviar escanejats o fotografiats a b7004487@xtec.cat (recordeu identificar convenientment l’alumne/a a qui correspon la documentació).
  4. Guardeu còpia del resguard de la preinscripció que rebreu al correu electrònic indicat.

 

  1. En cas que no pugueu dur a terme la sol·licitud electrònica per manca d’identificació electrònica o per qualsevol altra circumstància, la podeu fer amb suport informàtic. Per fer-ho, us heu de descarregar la sol·licitud (no la sol·licitud electrònica) que trobeu a través d’aquest enllaç, omplir-la a mà i enviar-la escanejada o fotografiada, juntament amb la documentació que correspongui, a b7004487@xtec.cat (recordeu identificar convenientment l’alumne/a a qui correspon la documentació).

 

COM FER LA PREINSCRIPCIÓ (PRESENCIALMENT)

Aquesta opció és només per a casos molt excepcionals i amb l’objectiu de garantir que ningú quedi fora del procés. Les passes a seguir són les següents:

  1. Demanar cita prèvia al centre escollit en primera opció enviant un correu electrònic (b7004487@xtec.cat), a través d’aquesta aplicació o trucant per telèfon (al número 666 932 651; s’atendran les trucades a partir del 25 de maig, de 9 a 13 h).
  2. Preinscripció presencial a l’Institut, exclusivament amb la cita prèvia que se us haurà assignat (la cita serà el dia 3 de juny, entre les 9.30 i les 13 h). Per accedir al centre caldrà tenir presents les següents mesures de seguretat:
   • Cal portar mascareta i guants.
   • Només pot venir una sola persona a fer les gestions; no es permetrà l’entrada d’acompanyants.
   • No poden venir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

 

ALTRES INFORMACIONS

Web de la Generalitat de Catalunya amb informació sobre la preinscripció als estudis de Batxillerat.