Panellets a l’aula d’acollida

A l’octubre el grup d’aula d’acollida vam decidir cuinar panellets per celebrar el dia de Tots Sants. Primer de tot, vam mirar un vídeo de com cuinar panellets. Després vam anar a comprar els ingredients: 350 g de sucre, 3 ous, 1 llimona, 1 patata, 350 de pinyons, 350 g d’ametlla i ametlla trencada.

A continuació expliquem la recepta que vam fer:

1- Aixafem la patata bullida amb una forquilla.

2- En un bol posem la patata i un rovell d’ou. Afegim la farina d’ametlla, la pell de llimona ratllada i el sucre.

3- Deixem reposar la massa 24 hores.

4- En un bol posem els pinyons i afegim un ou.

5- Fem boles petites amb la massa i les arrebossem amb els pinyons o les ametlles trencades.

6- Ho posem en una plata al forn a 200 graus durant 10 minuts.

Una recepta d’en Philip, el Varinder, l’Ayoub, en Harmol, en Kevin, la Laura i l’Akram.

Bon profit!!!