Mostra de Treballs de Recerca a Santa Coloma de Farners

El CRP (Centre de Recursos Pedagògics) de la Selva I, amb el suport de diverses institucions i instituts de la comarca, entre els quals es troba el nostre Institut Rafael Campalans, van convocar aquest passat dissabte, 9 de març, la VI edició de la Mostra de Treballs de Recerca.

En l’acte, que va tenir lloc a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners, es van lliurar reconeixements a tres estudiants de 2n de Batxillerat del nostre centre, en Pol Santané, la Berta Coll i l’Arnau Toledo. Els autors van tenir l’oportunitat de donar a conèixer el seu treball a tots els assistents a l’acte i van rebre un premi, un diploma i un llibre d’en Claudi Mans, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona que va oferir una conferència durant l’acte. L’enhorabona i la nostra felicitació més cordial per aquest premi.

La mostra restarà oberta fins el proper 23 de març a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners. Us animem a visitar-la, perquè hi descobrireu treballs de diferents instituts, tots ells d’allò més interessants!

Auí una fotografia dels nostres tres alumnes amb Jordi Pibernat Casas, regidor a Anglès de les àrees de Comunicació, Participació Ciutadana, Educació, Formació, i Joventut i Esports. Moltes gràcies a l’Ajuntament pel seu suport!

En la següent imatge en Pol, l’Arnau i la Berta, acompanyats per Pere Parramon, Anna Torrent i Judit Rovira, director, secretària de l’equip directiu i coordinadora de Batxillerat del nostre centre:

En aquesta altra, l’equip del Centre de Recursos Pedagògics de la Selva, juntament amb Pere Costa en representació del Departament d’Educació. L’enhorabona per l’organització d’un acte i una exposició en la qual diferents instituts de la comarca hem pogut treballar en xarxa!