Informació sobre la vaga del 14 de novembre

Benvolgudes famílies,
Us informem que el proper dimecres 14 de novembre, una part -en aquest moment indefinida- del claustre de professors exercirà el dret de vaga per adherir-se a la convocatòria general. L’altra part farà el seu horari habitual. Això representa que els vostres fills i filles tindran classes dels professors que no facin vaga. D’altra banda, les guàrdies dels professors absents quedaran sense cobrir.
El Consell de delegats de l’institut ha sol.licitat adherir-se a aquesta convocatòria de vaga i, per tant, els alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius que ho decideixin, i els pares dels alumnes menors ho autoritzin també en faran.
Hi haurà servei de transport. De tota manera el Consell Comarcal, que és el responsable del transport escolar, ens ha fet arribar el següent comunicat per a les famílies: “El Consell Comarcal de la Selva  preveu mantenir els serveis habituals de menjador i transport escolar. No obstant, això, recomanem que, al matí, els/les pares/mares esperin l’arribada de l’autocar a la parada, i s’informin al mateix centre per tal d’assegurar-se que els serveis funcionen sense incidències”. (Joan Carles Codolà, Cap de l’àrea d’Educació i Cultura, Responsable de gestió del Castell de Montsoriu)
Així mateix, si us interessa tenir més informació sobre els motius de la vaga, us adjuntem aquests dos enllaços: http://ves.cat/bq0j   i   http://ves.cat/bq0h
Per qualsevol altre dubte que pugueu tenir, truqueu a l’institut.
Cordialment
La Direcció