Campanya casanostracasavostra

Benvolgudes famílies,
Segurament ja heu sentit a parlar de la campanya Casa Nostra Casa Vostra, a favor de les persones que demanen refugi i es troben encara atrapades a les fronteres d’Europa. 
Des de Càritas, i a través de la Plataforma Girona Acull, se’ns han adreçat per si, a través de l’institut i de les famílies, hi volem col.laborar d’una forma més activa. 
Ens suggereixen prendre-hi part de diferents maneres, a les quals ens podem sumar:
– donar visibilitat a la campanya, i al missatge d’acollida que vol transmetre, penjant a la façana de l’escola, al pati o en un altre espai, una banderola amb el logo i el lema (#volemacollir).
– signar el Manifest que es lliurarà a les administracions catalanes demanant-los que compleixin els seus compromisos de ser un país i unes ciutats acollidores. Trobareu el manifest a la web de la campanya (www.casanostracasavostra.cat), on es pot signar on-line de manera individual.
També s’adjunta un tríptic de difusió on també està escrit, i un full de signatures per a qui en vulgui recollir de manera presencial.
– participar a la Manifestació a Barcelona el dissabte 18 de febrer, a les 16h. Cal ser molts. La Plataforma Girona Acull organitzarà autocars per anar a Barcelona. Si us interessa tenir-hi places, també us podeu posar en contacte amb Caritas.
– difondre la campanya i aquestes accions que són fàcils de fer a tantes persones com pugueu, a través dels molts mitjans que avui dia tenim a l’abast (mail, whp, webs, faceboock, twitter). Si som agents multiplicadors, ben segur que aconseguirem sumar més gent, i serem molts i moltes rere un mateix objectiu: aquesta és la força que el farà assolible.
Moltes gràcies per la vostra atenció.Sensibilització i Drets
Programa Accions Comunitàries
Càritas Diocesana de Girona
972 20 49 80 (ext. 2110) // 629 318 412
twitter  facebook  youtube