1a jornada raid de 1r de batxillerat

El divendres 23 d’abril els alumnes de 1r de batxillerat varen participar en la primera jornada del raid de les dues que tindrà aquest curs 20-21. Degut a la pandèmia del Còvid 19, ens hem vist obligats a fer unes adaptacions reduint el raid de tres jornades a dues.

Concretament divendres varem sortir en bicicleta pel carril bici direcció Girona fins arribar al Turó dels Cavalls a Bescanó, allà ja ens esperaven els monitors del Club de Piragüisme Salt-Ter amb els caiacs a punt. Com que aquest curs som dos grups de 1r de batx, ens varem dividir també en dos grups: uns varen utilitzar caiacs autobuidables dobles i els altres caiacs individuals, després de fer una estona de jocs i activitats a dalt a l’aigua tranquil·la de la resclosa del Turó dels Cavalls varem iniciar el descens des del canal de la fàbrica Grober fins a la reclosa de la Grober. Allà els més atrevits/es varen gaudir de valent i tot seguit varem continuar el descens pel riu Ter, ens va mancar una mica d’aigua, però després d’alguns petits problemes varem arribar a la Barca de Bescanó.

Allà varem esmorzar i tot seguit i després d’ajudar als monitors a carregar els remolcs varem sortir caminant en direcció una altra vegada al Turó dels Cavalls, on varem arribar després de 30 minuts de senderisme, a continuació varem recollir les bicicletes i tot seguit i fent un tram del camí pel costat del riu varem tornar pel carril bici cap a l’institut on varem arribar a les tres de la tarda.

Realment: UN MATÍ MOLT BEN APROFITAT!

Estem il·lusionats ara mateix per veure el fruit del treball dels grups de vídeo i fotografia!