Xerrades d’orientació d’estudis

Avui, divendres 12 d’abril, l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat han assistit a les xerrades d’orientació d’estudis unversitaris realitzades per exalumnes del nostre institut.

Aquesta activitat està organitzada per coordinació de batxillerat amb l’ajut i patrocini de l’AMPA del centre. El centre de recursos cedeix la seva sala d’actes per efectuar les xerrades més nombroses. L’objectiu és que l’alumnat de Batxillerat obtingui informació de primera mà d’alumnes que actualment estan fent estudis universitaris, que a més els són coneguts i propers. Són moltes les qüestions que es plantegen abans de començar els seus estudis a la universitat i amb aquestes xerrades poden resoldre dubtes.

Agraïm a  tots i totes les exalumnes M. Salat, A. Bodnar, A. Herrero, C. Corrals, M. Martínez, M. Civit, M. Garcia, B. Ruiz, A. Mateus, A. Fortes, J. Rosinès, M. Company, C. Murillo, C. Gallart, S. Carrera, A. Bové, J. Pascual, E. Trullols, J. Vilà, P. Salat. que han vingut a oferir els seus coneixements i experiències,  i a la Carme Flavià per organitzar aquestes xerrades any rere any i a l’AMPA per la seva col·laboració.