Visita dels alumnes de CFGS E.Infantil a l’exposició “Cinema i Emocions. Un viatge a la infància”

És possible viatjar a la infantesa? Podem tornar a sentir les emocions com quan érem petits? El cinema és, sens dubte, un dels mitjans més adients per aconseguir-ho perquè ens convida a un viatge on tothom té cabuda.

Els estudiants de 1r del CFGS d’Educació Infantil han realitzat una visita dinamitzada a l’exposició “Cinema i Emocions. Un viatge a la infància” a CaixaFòrum de Tarragona, una exposició organitzada en col·laboració amb La Cinémathèque française. La visita els ha permès conèixer un particular projecte educatiu centrat en com el cinema reflecteix la vivència de les emocions durant la infantesa.

En la sessió, els estudiants han conegut el plantejament, els recursos i materials didàctics adreçats als infants per promoure la mateixa connexió amb algunes de les emocions que pot transmetre i revifar el cinema –des de l’alegria a la ràbia passant pel riure, les llàgrimes, la valentia, la por o la il·lusió–. La visita ha suposat també apropar-se als grans títols del cinema nacional i internacional,  així com desvetllar l’interès  i la passió pel cinema.