Uns 400 alumnes van participar en una cursa solidària

Aproximadament 400 alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius van participar en la cursa solidària proposada per l’ONG Save The Children. L’objectiu d’aquesta cursa ha estat recaptar diners per a les necessitats dels infants d’Etiòpia.

El divendres 23 de febrer de 8:30 del matí a 15:00 del migdia es varen fer diferents curses solidàries amb les quals s’intentava recaptar el màxim per quilòmetre corregut o caminat. El fet es que per cada quilòmetre corregut els patrocinadors dels diferents participants havien de donar la quantitat acordada. Els diners recaptats per l’Institut sumen la quantitat de 1.132,70€.

El recorregut s’iniciava a la Serra, es dirigia cap al Mas de Carlons, el camí de l’Espluga per retornar a l’institut. En total, els atletes podien fer 3,3km. Alguns alumnes van poder repetir el trajecte. El suport tècnic de la cursa estava constituït per alumnes de 3r d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>