Visita al Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Concactiva

Els alumnes de 1r. i 2n. Curs del  CFGM de Gestió Administrativa acompanyats de les professores Lola Sánchez i Anna Porta van realitzar el dia 6 de març una sortida per visitar el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Concactiva de Montblanc.

A les 10’30 h. van ser rebuts pel Gerent del Consell Comarcal Sr. Ramon Palou qui els va fer una xerrada molt interessant amb l’objectiu de conèixer les funcions i valors del Consell Comarcal de Montblanc, els òrgans de govern, els programes, serveis i les àrees del Consell.

A les 12 h. es van traslladar a Concactiva, on el President Sr. Cesc Viñas va fer també una breu exposició dels serveis i funcions generals que ofereix Concactiva com els diferents vivers d’empreses de la comarca, l’oferta formativa per aturats i per a treballadors, el servei de creació d’empreses, la borsa de treball, l’assessorament laboral i la borsa d’habitatge.

Es va fer també una breu visita a les instal·lacions de l’espai cuina.

Els alumnes han pogut conèixer els objectius d’aquestes dues entitats, que són facilitar les relacions entre els ciutadans i la nostra administració i obtenir informació bàsica sobre la nostra comarca i els seus municipis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>