Les Marines participa a la Lliga de Debat

En el sumptuós marc del Paranimf i l’Aula Magna de la Universitat de  Barcelona, tingué lloc, els dies 20 i 21 de febrer, la Lliga de Debat, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats.

Ja us avancem que no vàrem guanyar, però vam gaudir de la veu de locutor d’ Enrique Torres, a l’exordium ; de la empenta del Pau Clavera, a la narratio; de l’ agudesa d’Agustina Santullo, amb la seva elocutio, la síntesi de Júlia Farrero, a la recapitulació de la peroratio i la improvisació  del Gerard Requena amb la seva argumentatio (- inventio).

Els 140 caràcters del tuit no permeten elaborar discursos molt estructurats i convincents, però sense dubte, la bona oratòria esdevé una eina imprescindible per exposar els treballs de síntesi, el treball de recerca, i el treball de trobar feina o conquerir a les persones del voltant, per això hem d’anar més enllà del whatssap  o l’eslògan matusser. Com a èssers socials que som, les nostres relacions depenen de les nostres habilitats i capacitats de comunicació, i això és el que vam practicar en aquesta competició, en la qual van participar els nostres alumnes Agustina Santullo, Júlia Farrero, Gerard Requena, Pau Clavera i Enrique Torres. Aquí trobaràs fotografies d’aquesta jornada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>