Sortida cultural a Barcelona 2n de Batxillerat

El passat 9 de novembre els alumnes de 2n a i B de Batxillerat vam anar a Barcelona. Les professores acompanyants van ser Teresa Renedo, Marta Montagut i Loreto Meix.
Va ser una sortida amb un programa atapeït: després d’aturar-nos a l’autopista vam arribar ben puntuals a la porta del Teatre Victòria al Paral·lel. Vam gaudir d’un espectacle musical titulat Scaramouche conduït per la companyia Dagoll Dagom. L’obra se situa en temps de la França revolucionària i està plena d’intriga, barrejada d’històries d’amor i de germans retrobats.
Tot seguit vam visitar Dona i Ocell, una escultura de Joan Miró, situada a la Plaça de l’Escorxador.
L’hora de dinar la vam passar al Centre Comercial Arenas de Barcelona, un edifici espectacular. A les 15:00 h ens esperaven al Pavelló alemany o Pavelló Mies Van Der Rohe, un edifici racionalista construït amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929. Després vam fer cap al Museu Nacional de Catalunya (MNAC) on vam poder veure pintura i escultura catalana dels segles XIX i XX.
Per acabar, vam visitar Un Thyssen mai vist, a Caixa Fòrum: una exposició temporal que mostrava paisatges, retrats, natures mortes, vistes urbanes i pintura religiosa.
A les 21:00 h. arribàvem a casa cansats però contents.

scara

Scaramouche Teatre BCN