ET NECESSITEM! PARTICIPA AMB NOSALTRES!

En acabar el curs 2015-16 l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre ha complert 50 cursos de servei. Atenent que es tracta d’una fita significativa hem decidit celebrar-la com cal. En aquest sentit, et fem saber que hem previst que el dia 16 de gener de 2017 durem a terme l’acte institucional on, per suposat, hi estàs convidat-da. Al seu moment farem públic l’horari i el corresponent programa d’actes.
Paral·lelament, estem desenvolupant tot un seguit d’activitats relacionades amb aquesta efemèride. Una d’aquestes consisteix a fer arribar unes enquestes a antics treballadors-res del centre (professorat, personal d’administració i serveis,..) i alumnat que hagi estudiat al centre per tal que ens les retornin complimentades i les puguem publicar a la nostra pàgina web. Considerem que es tracta d’un detall entranyable i que ens farà encara més partícips del nostre institut. Et demanem que facis arribar aquesta crida a totes les persones que coneguis i que sàpigues que s’adiuen a aquesta iniciativa. Una vegada emplenada l’enquesta l’hauríeu de fer arribar a l’adreça de correu electrònic:

iesjulioantonio@xtec.cat

Han passat els anys i no disposem del contacte adequat de tota la gent que voldríem. Amb la teva participació i col·laboració podrem disposar d’aquest contacte i revitalitzar el vincle amb el teu institut.

Jo vaig estudiar a l’institut