El Reus conquereix Europa

El passat 14 de maig el Reus Deportiu d’Hoquei va conquerir la vuitena copa d’Europa contra l’Olivense per 4 a1 al pavelló Barris Nord de Lleida. Aquest títol és especial perquè aquest any es compleixen 50 anys de la primera i feia 8 anys que el Reus no guanyava un trofeu tan prestigiós.

El partit va estar equilibrat fins al descans, on es va arribar amb un resultat d’1 a 1, però a la segona part tot es va solucionar amb un parcial de 3-0 del Reus. Marc Torra va ser la gran estrella de l’equip amb 2 gols i un joc espectacular.

L’afició va celebrar el triomf a la plaça del Prim i els jugadors van fer un sopar d’equip a un restaurant de la ciutat. I després van anar a l’Ajuntament a celebrar-ho amb tots els aficionats que esperaven a la plaça del Mercadal, es van fer diversos parlaments, entre ells el de l’alcalde Carles Pellicer.

img_adcastillo_20170514-174937_imagenes_lv_otras_fuentes_reus_deportiu-k1hD-U422582385601aJG-992x558@LaVanguardia-Web
dsc_0287_1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>