CFGS Alimentària

Diuen que mica en mica s’omple la pica, doncs al nostre centre omplim provetes de cereals de secà, els més comuns conreats a la nostra comarca, per extreure’n les dades de qualitat que és el que interessa. Sabrem el pes específic passant les llavors pels sedassos, separant les impureses i pesant-ho amb bàscules de precisió.

Paral·lelament, un altre grup treballa les qualitats de l’ou. Amb micròmetres i peus de rei medeixen el gruix del rovell, el de la clara, la closca i la càmera d’aire, els colors… Un cop extretes les dades obtindran conclusions sobre la qualitat d’aquest aliment.

Ara tant sols són pràctiques però, de ben segur i ben aviat, seran encàrrecs que portaran a terme, amb aquests o altres aliments, en els seus respectius llocs de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>