Setmana Orientació 2TIM

Al llarg de la Setmana d’Orientació Acadèmica i Professional, el grup de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, va poder conèixer  els diferents àmbits d’actuació on podran desenvolupar la seva feina un cop finalitzats els seus estudis.

Vam iniciar la setmana amb una xerrada molt motivadora dirigida per Pep Marí sobre els valors. Posteriorment, vam realitzar un taller amb la col·laboració d’EFEC sobre l’administració dels diners. A més, vam tenir més xerrades sobre temes importants per ells com ara les sortides professionals un cop finalitzin el grau mitjà i també vam assistir a una taula rodona amb grans professionals del sector.

Vam continuar la setmana amb la visita a Barcelona Activa per realitzar un monogràfic sobre les competències clau mitjançant dinàmiques i activitats en grup. També vam visitar l’empresa Tech Data, a l’Hospitalet, on vam tenir el plaer d’escoltar el testimoni d’un dels seus treballadors i de beneficiar-nos amb els consells de l’equip de recursos humans. Vam tancar la setmana visitant l’ETAP d’Aigües Barcelona a Sant Joan Despí i conèixer de primera mà la zona de telecontrol i la potabilitzadora.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>