Dones inventores a 2n d’ESO

L’alumnat de 2n d’ESO ha participat en un joc sobre dones inventores en el marc del Dia Internacional de les Dones a l’institut.

L’activitat, dinamitzada per educadors del Centre diari Sant Josep, consistia a endevinar en quin any s’havien fet determinats descobriments o invents, de manera que els alumnes havien d’anar-los col·locant per ordre cronològic, tot fent un timeline. A la part de darrere de la cartolina de cada invent o descobriment s’hi explicava la persona que l’havia inventat; tot eren dones.

Des de la invenció del Tipp-ex, de l’eixugaparabrises del cotxe, del famós joc del Monopoly, de  l’actual llibre electrònic, de les xarxes de telecomunicacions, del material de les armilles antibales fins a la invenció dels bolquers d’un sol ús, entre d’altres, ens hem adonat de com les dones han contribuït a la nostra vida quotidiana i a la nostra societat. Per tant, hem vist que la història està escrita, també, per les dones, i que totes elles han lluitat per assolir els seus reptes, encara que les circumstàncies els fossin adverses. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>