Shopping conversations

Els alumnes de 3r han creat i editat videos sobre converses que havien de tenir lloc a una botiga o a un restaurant. Una persona havia de fer de botiguer (shop assistant) i els altres dos companys/es havien de ser els clients (customers). A més a més, havien de discutir i posar-se d’acord en què fer o comprar. Aquesta activitat la vam preparar primer a classe. L’alumnat va escoltar 4 converses diferents i, en un full, van omplir els buits amb les paraules i expressions que anaven sentint. Després van practicar les converses i se’ls va demanar crear la seva pròpia per posar-la en pràctica en un entorn real. 

Amb ajuda dels seus dispositius mòbils, van filmar aquestes converses i molts les han editat i han afegit subtítols. Com sempre, podreu gaudir d’unes bones converses en anglès i potser aprendre algunes paraules i expressions per anar de compres en algun país estranger si és que decidiu viatjar properament. Espero que les gaudiu!

Maggie

GLORIA, ALBA AND MARTA

NADIA NAD MERI

KILIAN, ANGEL, ITZIAR AND NOA

LARA AND ANDREA

ALEX AND MANU

ADRIÁN, MARIA AND HÉCTOR

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>