Recorregut virtual per l’institut i informació de preinscripció

Per ajudar-vos a conèixer més a fons el nostre projecte educatiu i el nostre edifici, us hem preparat unes infografies i uns vídeos que us poden ajudar en aquesta tasca. Esperem que us siguin d’utilitat!

Si necessiteu ajuda per completar la preinscripció, o si voleu més informació del centre, podeu trucar-nos al 93 656 38 01. L’horari d’atenció telefònica és els matins de dilluns a divendres, de 9h a 13h30, i les tardes de dijous 18 i 25 de març, i dimarts 23 de març, de 15h a 16h30.

Si necessiteu atenció presencial, us ajudem a tramitar la preinscripció dins les instal·lacions del centre. Per fer-ho, cal que demaneu cita prèvia trucant al telèfon de l’institut 93 656 38 01. L’horari d’atenció presencial és el següent: matins de dilluns a divendres, de 9h a 13h30, i les tardes de dijous 18 i dimarts 23 de març, de 15h a 16h30.

Podeu consultar més informació sobre la preinscripció clicant AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>