La festa de Nadal 2016 ha estat tot un èxit!

Últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal, final del primer trimestre…i un dia diferent i divertit en què uns mostren talents ocults, uns altres aprenen de les habilitats dels companys, alguns competeixen en un torneig, d’altres col·laboren en equip i uns quants fins i tot reben informació sobre universitats i sortides professionals. Aquest any la festa de Nadal o festa de la Pau, que és el nom que aquesta diada ha rebut tradicionalment a l’institut, ha estat tot un èxit. A més a més, aquest curs s’hi han sumat l’AMPA i algunes mares de nois i noies de 1r d’ESO organitzant tres tallers: decoració nadalenca amb material reciclat, fem atrapa somnis i cuina freda.

Així doncs, cada un dels nois i noies de 1r i 2n d’ESO ha fet dos dels 17 tallers que s’han organitzat per a ells, 14 muntats pel professorat del centre, algun exprofessor i 3 tallers organitzats per les mares de 1r d’ESO. Els de 3r i 4t han participat en una gimcana portada pels de 1r de batxillerat i uns quants han competit en un torneig de futbol. Els de 2n de batxillerat han assistit a una xerrada a càrrec de la Universitat Pompeu Fabra sobre graus i estudis que s’hi poden cursar. El professorat ha acabat la jornada brindant amb cava, menjant torrons i neules i cantant nadales. Des d’aquí volem agrair a tothom la seva participació i implicació per aconseguir que la festa de Nadal 2016 s’hagi convertit en una festa de tota la comunitat educativa del nostre institut. L’any vinent, més!

Aquí podeu trobar un enllaç amb fotos de la diada  https://goo.gl/photos/Jmk5yZoE89NUMSrBA

Aquí un enllaç al vídeo del taller “Muntem un número musical”

Aquí un enllaç al vídeo del taller de “Danses tradicionals”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>