Kangoo Jumps!!

FOTOS I VÍDEOS AQUÍ

Als alumnes de 4t eso durant el matí de dimarts van vivenciar una modalitat del fitness anomenada “KANGOO Jumps”. Kangoo Jumps es una marca de calçat esportiu líder en el sector del fitness en tot el mon. Es una disciplina esportiva per a persones de qualsevol edat i condició física, que es pot practicar de forma individual o en grup. Els alumnes van poder sentir i experimentar que amb les botes poden treballar la seva condició física al ritme de la música prevenint lesions, reduint estrés i gaudint de l’activitat física. D’ entre altres beneficis d’aquesta modalitat trobem que:

 1. Protegeix les articulacions a causa de la disminució del seu desgast. Les botes absorbeixen fins a un 80% de l’impacte de l’exercici.
 2. Ajuda a prevenir lesions. Aquesta activitat enforteix els lligaments i permet tornar abans a la normalitat o a l’entrenament després d’una lesió.
 3. Produeix una millora més ràpida de la condició física, tonificant la musculatura i augmentant la capacitat cardiovascular i pulmonar.
 4. Millora la postura corporal i l’equilibri.
 5. Ajuda a la pèrdua de greix corporal.
 6. Redueix l’estrès en facilitar l’alliberament d’endorfines, hormones que generen un benestar psicològic general.

 

1 comentari

 1. Montse Bordanova i Mundet

  Molt interessant la pràctica d’aquesta activitat física.
  Els alumnes poden prendre consciència del benefici que representa per a ells i pwr a personwa de totes les edats i condicions físiques el fet de practicar el kangoo jumps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>