Interviewing tourists November 2018

A finals del mes de novembre, els alumnes de tercer van fer una sortida a Barcelona. L’objectiu principal era fer algunes entrevistes als turistes que passejaven per les Rambles, Plaça Catalunya, Portal de l’Àngel… Les preguntes demanaven als turistes què coneixien sobre monuments o llocs emblemàtics per visitar a Barcelona o Catalunya, plats típics catalans i tradicions catalanes.

  

 

 

A més a més, els van ensenyar algunes paraules en català i amb l’ajuda de fotografies en color havien d’explicar i donar a conèixer allò que els turistes no sabien, esdevenint així informadors sobre temes de cultura catalana. Les preguntes les vam preparar entre tots i cada grup va decidir quins monuments, plats i tradicions els explicarien.

Us deixo amb alguns exemples d’una activitat molt interessant, ja que parteix de la base de converses reals. Els subtítols han estat editats pels mateixos alumnes, ja que forma part de l’activitat mostrar què comprenen els seus interlocutors. Per a mi ha estat molt divertit veure les cares d’alguns alumnes que sembla ser no estan entenent el que els turistes els expliquen.

Tot plegat, però, ha estat una activitat genial, que tots els alumnes han gaudit i que ha estat útil per motivar-los a aprendre l’anglès, una llengua que necessiten en una societat plurilingüe com al nostra. Bé, us deixo amb un munt de vídeos que espero, que si bé no tots, els mireu i, per què no? Apreneu anglès!

 

 

 

 

THALIA AND ROBERTO 3B

SALWA AND VICKY 3B

SARA, MARIA AND ALBA 3C

MARINA, BLANCA AND ZOE 3A

AINHOA AND ALEX 3A

ANAïS AND NOELIA 3D

 ANA, SANDRA AND JUDITH 3A

MARTA AND ANDREA G. 3B

CARLA M., YUSRA AND ALLINSON 3B

NATALIA, AINHOA AND NOELIA 3C

PAULA, JOAN AND EMMA 3C

ADRIÀ AND DAVID S. 3D

JORGE, NIL AND DIEGO 3C

CARLA DEL H. AND LAURA 3B

CARLA M. AND CARLA D. 3B

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>