Guanyadors de la Fira de la Ciència 2018

Finalment ja coneixem els guanyadors de la Fira de la Ciència 2018 de l’institut Frederic Mompou. En un article anterior, us informàvem que hi havia nou projectes presentats, ens dues categories: la categoria A (alumnat de 1r, 2n i 3r ESO) i la categoria B (alumnat de 4t ESO i 1r BAT). El jurat que va decidir els premiats estava format pels caps de departament de Ciències Naturals, Física i Química, Tecnologia i Matemàtiques, i va examinar els projectes durant la setmana del 26 al 30 de novembre. Va tenir molta feina a decidir els premiats, ja que tots els projectes eren de molta qualitat. 

Finalment, el 30 de novembre passat el jurat va prendre la decisió i es van concedir els premis als guanyadors següents:

Categoria A:

  • 1r premi (75 €): Com veure la nostra veu? Projecte elaborat per Lena Carpio i Erika Vidami de 2n ESO A
  • 2n premi (30 €): Triangles en la construcció. Projecte elaborat per Elena Fernández de 3r ESO A

Categoria B:

  • 1r premi (75 €): L’aigua com a combustible. Projecte elaborat per Marc Torres de 1r Batxillerat A i Víctor Lucas de 1r Batxillerat B
  • 2n premi (30 €): Vaixell pirata. Projecte elaborat per Maria Garcia Gros de 4t ESO B i Gerard Garcia Gros de 4t ESO A

La cerimònia de lliurament de premis es va fer al vestíbul de l’institut, amb els alumnes guanyadors, i en presència d’alguns membres del jurat i d’altres professors que recollien imatges de l’acte. Aquí a sota teniu les fotografies dels guanyadors.

Elena Fernández
2n premi Categoria A
Maria i Gerard Garcia
2n premi Categoria B

 

Lena Carpio i Erika Vidami
1r premi categoria A
Marc Torres i Víctor Lucas
1r premi Categoria B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>