Festa de Nadal dia 22 de desembre

Podeu veure fotos AQUÍ

Com cada any, l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal a l’institut organitzem una jornada lúdica amb activitats diferents de les habituals classes del dia a dia. Aquest any la festa de Nadal serà el divendres dia 22 de desembre. Durant la jornada es desenvoluparan diferents activitats a cada nivell educatiu. Us ho expliquem:

  • 1r i 2n d’ESOentren a l’institut a les 9h del matí. Faran dos tallers, el primer de 9 a 10:30h i el segon de 10:30 a 12h. Aquests tallers han estat organitzats per la coordinadora de 1r cicle d’ESO, l’Ana Hernández, pel professorat de l’institut i també per algunes mares de 1r i 2n d’ESO. Hi ha tallers de decoració nadalenca amb material reciclat, galetes nadalenques, cuina freda, coreografies, etc.
  • 3r i 4t d’ESOentren a l’institut a les 10h del matí amb una gimcana de proves pel pati organitzada per les coordinadores de 2n cicle d’ESO i de batxillerat (Diana Guitart i Eva Gordillo) i l’alumnat de 1r de batxillerat que portarà el control de les proves i activitats. Els guanyadors de la gimcana tindran un premi amb un val per gastar a la Llibreria Sol.
  • 1r de batxilleratcal que siguin a l’institut a les 9h del matí. Després de preparar les paradetes per a la gimcana se’ls convidarà a una xocolata desfeta ben calenta per agafar forces.
  • 2n de batxilleratcal que siguin a l’institut a les 11h a la biblioteca. Ens visitarà la Isona Passola, productora de la pel·lícula Incerta glòria, que els farà una xerrada sobre el film, que prèviament hauran vist a classe d’Història. La temàtica de la pel·lícula és la guerra civil espanyola, que forma part del currículum del curs.

 A les 12h hi haurà mitja hora de pati per a tots els nivells. A partir de les 12:30h tothom anirà a la seva classe per al lliurament de notes a tutoria i per fer l’amic invisible. Mentrestant i fins a les 13:30h l’AMPA passarà per les aules i farà un regal a tots aquells nois i noies que portin el seu corresponent carnet de soci.

Aproximadament a les 13:30h està prevista la finalització de totes les activitats. 

Els autobusos de Sant Vicenç estan avisats dels horaris especials del dia 22 de desembre, i n’hi haurà a les 9h i a les 13:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>