Audició de 1r i 2n d’ESO – Aula de música

-FOTOS 1r ESO i 2n ESO

El divendres 1 de juny va tenir lloc a l’institut l’audició de música oberta a les famílies de 1r i 2n d’ESO. L’aula de música presenta el treball de classe en una petita audició, on es poden sentir els elements del llenguatge musical que s’han après. Amb la flauta, els nens i nenes no només aprenen la tècnica d’un instrument musical sinó també les vivències i els valors que es deriven de tocar-lo: el compromís en un projecte comú, el desenvolupament de les habilitats socials i personals, el respecte, la solidaritat, i també la possibilitat d’ exercir la creativitat, de fer créixer la sensibilitat personal, i de canalitzar emocions i sentiments.

Fer música no només és divertit sinó que també té molts beneficis pels alumnes, com per exemple augmentar les competències en l’aprenentatge dels idiomes ja que llegir la música és com aprendre un altre alfabet, desenvolupar el raonament logicomatemàtic i estructurar els mapes mentals a través de la comprensió i la interpretació del ritme, desenvolupar la creativitat, canalitzar emocions i sentiments i fomentar el criteri artístic, així com contribuir a millorar la nostra empatia, les habilitats socials i l’autoestima.

En aquesta ocasió, els nois i noies de 1r d’ESO ens han ofert Supercalifragilisticexpialidocious! de Germans Sherman, Beauty and the Beast d’ Alan Menken, I wanna be like you de Germans Sherman, Once upon a dream de J. Lawrence i S. Fain i Under the sea d’ Alan Menken.

Els nois i noies de 2n d’ESO ens han ofert Scarborugh Fair (Tradicional anglesa),  Stella Splendens          (Llibre Vermell de Montserrat), Branle (C. Gervaise), Branle des Lavandières (Dansa Popular francesa) i Te Deum (M. A. Charpentier).

Des d’aquí volem felicitar els nois i noies per la seva participació, a les professores de música Lurdes Casadevall i Imma Boronat per la seva implicació i a les nombroses famílies que van assistir a l’acte. L’any vinent més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>