Activitats físiques saludables

Per segon any consecutiu, hem realitzat la primera part del MompoU es MoU de 1r de Batxillerat.

Durant el segon trimestre, es fa una cerca d’activitats físiques no esportives, relacionades amb la salut. N’hi ha moltíssimes: ioga, tai-txi, step, aeròbic, zumba, jazz, animal flow, gap, core, tbc, body pump, body combat, etc. Es poden practicar a diferents nivells d’intensitat. N’hi ha per a persones que volen iniciar-se, per a persones que ja tenen alguna experiència, etc. La clau és fer una bona recerca i triar la que més s’adeqüi a les teves possibilitats i necessitats. Doncs això és una de les coses que ha fet l’alumnat, per continuar amb el treball que es va iniciar al primer trimestre i que continuem de manera confinada al tercer trimestre. 

 

 

 

 

 

 

Felicitar-les a totes i a tots pel seu esforç i feina feta. Aquí teniu un vídeo resum de les activitats per classes:

1BAT A, 1BAT B, 1BAT C

Des del Departament d’Educació Física, us animem a seguir els consells de l’OMS i continuar o iniciar una vida plena d’activitat física saludable 😉.

Us enllacem també als RECURSOS per mantenir-vos actius/ves a casa, de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>