Gala de Graduació Batxillerat – Promoció 2015/2017

Fotos de l’acte AQUÍ

IMG_2483El passat divendres 19 de maig va tenir lloc a l’Institut la Gala de Graduació de 2n de batxillerat. Les familíes van arribar cap a les vuit del vespre mentre dins de la sala d’actes s’acabava l’assaig general de la cerimònia. La nombrosa assistència va desbordar les nostres previsions i mentre tothom procurava buscar un bon lloc des d’on gaudir de l’acte, l’Helena Muñoz va pujar a l’escenari per interpretar al piano una peça de la banda sonora de la pel·lícula Amelie. La gent va anar emmudint fins que tothom va esclatar en un apaudiment general al final de la interpretació. Tot seguit, els mestres de cerimònia Ángela Rubio, Adrián Mellado i Maria Rivas, van donar la benvinguda als assistents i van donar pas al David Artigas, tutor i professor de castellà que ens va fer riure i ens va emocionar a parts iguals amb un monòleg ben enginyós i molt ben interpretat. Després, la Marina Robles al piano, l’Albert Robles amb la guitarra i la veu de Marina Redondo, ens van interpretar Set fire to the rain d’Adele i la Laura Muñoz ens va cantar Listen de Beyoncé. Arribava la part més emotiva de la gala quan vam projectar el vídeo amb fotografies del pas de la promoció pel nostre institut: viatge a Londres i a Atenes, festes, sortides, laboratoris, teatre, refugis antiaeris, patis, classes, exàmens, bromes…i moltes i moltes selfies. Finalment, el director del centre, la coordinadora de batxillerat i els tutors van fer el lliurament d’orles commemoratives de l’acte. Vam acabar tots dempeus, picant de mans i ballant al ritme d’I will survive cantada per la Maggie, tutora i professora d’anglès.FullSizeRender (11)

Poc a poc les famílies van anar marxant i ens vam quedar membres del professorat i els nois i noies de la promoció, que anaven guapíssims i guapíssimes, per gaudir de la vetllada que ens havia preparat l’AMPA: un sopar al porxo de l’institut amb el bon ritme d’un discjockey que va convertir la pista d’esports en una autèntica discoteca a l’aire lliure. La festa es va anar acabant cap a quarts d’una, però sabem de bona tinta que alguns van allargar la festa pel seu compte.

FullSizeRender (10)

1 comentari

  1. INMA

    MOLT EMOTIVA I MOLT MACA AQUESTA GRADUACIÓ. NOMÉS DIR AQUESTS NOIS I NOIES MOLTAAAAA SORT.
    ARA A COMENÇAR UNA NOVA ETAPA PERÒ MAI OBLIDEU AQUESTS ANYS A L’INSTITUT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>