Dia Mundial dels Ocells

Com bé sabeu tots i totes, el nostre institut és Escola Verda! D’aquí poc ja començarem la lligueta d’aules, així que ja podeu anar enllestint les classes! Abans, però, aprofitem per comunicar-vos que aquest cap de setmana és el dia Mundial dels Ocells i hi ha una sèrie d’activitats preparades en què podeu participar de manera voluntària per gaudir del temps lliure d’una manera diferent.

Hi ha activitats, xerrades, passejades i descobertes programades per a tots els públics al Delta del Llobregat i al Parc de Collserola. Si voleu informació més específica podeu consultar aquest ENLLAÇ, que detalla l’hora i el lloc de cada activitat. Des de l’Institut us animem a participar-hi! Pot ser divertit i molt enriquidor!

Resultat d'imatges de ocell

1 comentari

  1. Montse Bordanova

    Nois i noies, animeu-vos a participar en les activitats proposades, us divertireu molt!
    Ja sabeu que la lligueta té un premi, però més enllà del premi cal que tots i totes col.laboreu a mantenir les classes netes i ordenades.
    Bona sort i que guanyeu els millors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>