Xerrada sobre Fitoteràpia (SEFIT)

Dimecres 8 de Maig, vam tenir una Xerrada sobre Fitoteràpia a la Biblioteca del centre. La ponent va ser la Maria José Alonso Osorio, Farmacèutica i membre de la Sociedad Española de Fitoterapia (SEFIT).

Va participar l’alumnat de primer i segon curs de Dietètica, ja que cursen el crèdit C12 Complementació alimentària i herbodietètica i els de segon de Farmàcia i parafarmàcia, que cursen al mòdul M2 Dispensació de productes farmacèutics, una UF de Fitoteràpia.

La Xerrada d’una hora i mitja de durada, va tractar sobre la Fitoteràpia en trastorns digestius i va resultar molt interessant. Llàstima no disposar de més hores per a tractar més aparells i sistemes! Agraïm la visita desinteressada i generosa de la Mª José, és un plaer comptar amb l’expertesa de professionals com ella.

En paraules de l’alumnat present a la xerrada:

“El miércoles día 8 de mayo, tuve el placer de asistir a una charla sobre Fitoterapia, y digo placer porque fue una hora y media que me pasó muy rápido. Una de las cosas que me encantó fue la pasión con la que M. José hace su trabajo, a parte de la información que nos puede servir en nuestra futura profesión, me dejó un buen sabor de boca con ganas de saber más.”

Isabel Ferreiro Fernández – Alumna de 1r de Dietètica.

“El dia 8 de maig, vaig assistir a una xerrada a l´institut on la Maria José Alonso Osorio vocal de fitoteràpia i homeopatia al COFB, co-directora del Màster interuniversitari de Fitoteràpia a la UB, membre fundador del SEFIT i farmacèutica comunitària i especialista en farmàcia galènica i industrial, va donar una Master Class en fitoteràpia sobre els trastorns digestius.

En qüestió de 90 minuts, va presentar un powerpoint amb tota la informació que hem de conèixer com a Tècnics en Dietètica i Nutrició Humana per a poder donar el millor servei als nostres clients/usuaris.

Tot i que va ser una xerrada molt interessant se’m va fer curta, potser seria interessant realitzar més xerrades i amb més temps d´aquest tipus amb persones amb tant coneixement per compartir com la Maria Jose Alonso Osorio.

Tant de bo hi hagués més persones així, disposades a compartir el seu coneixement només amb l´interès d´ensenyar.

“¡Me quito el sombrero!””

Núria Leon Cabrera – Alumna de 2n de Dietètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>