Sortida al MNAC de 1r BAT A

El passat 13 de novembre el grup de 1 BAT A va realitzar una sortida en el qual els alumnes van visitar dos museus: el MNAC, concretament la part del museu dedicada a l’art medieval romànic i gòtic, amb l’objectiu d’entendre millor els la simbologia religiosa medieval en pintura, arquitectura i escultura, ja que va íntimament lligada al període de la literatura medieval i renaixentista, explicada a Llengua i Literatura Catalanes..

També es va anar al CCCB a una exposició sobre l’art i missatges, generat pel moviment feminista des dels anys 70 del segle XX ( art de perfomance, fotografies, filmacions, entrevistes, etc).. Per veure el tractament de la figura de la dona en els mitjans de reproducció da masses i en l’art d’una manera crítica i transgressora amb voluntat de denúncia.

D’aquesta manera, es combinen, d’una banda, una exposició de caràcter més tradicional i acadèmic i, una altra, de de més moderna i audiovisual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>