SORTIDA A ‘CAN CALDERON’

Com cada any, el Departament de Formació i orientació laboral va organitzar una sortida al Centre de promoció econòmica i suport a empreses ‘Can Calderon’ de Viladecans. 

El passat dimecres 11 de desembre van participar en la sortida l’alumnat del grups 3 i 4 del cicle de Cures auxiliars d’infermeria, segon curs del cicle de Farmàcia de tarda, primer del cicle de Dietètica, el cicle de Documentació Sanitària i el grup de tarda del cicle d’Higiene bucodental.
Una vegada vam arribar a ‘Can calderon’, ens van rebre el Sergi i la Sandra, tècnics promoció econòmica i suport a la creació d’empreses, i van realitzar una xerrada sobre l’emprenedoria: què és, la seva importància en l’actualitat, idees de negoci, exemples d’emprenedors d’èxit, com començar el teu propi negoci, etc. 
Durant la sessió, vam poder veure alguns vídeos d’emprenedors que han triomfat amb la seva idea de negoci a Espanya, com Zaryn Dentzel amb Tuenti o Pau Garcia-Mià amb EyesOs.
També ens van explicar la importància de la informació en el món empresarial i ens van projectar el següent vídeo, que ens va impactar especialment.
Volem agrair també des d’aquí la xerrada i l’acollida que ens van donar com cada any. 
Moltes gràcies i…ens veiem el proper any!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>