Informació a les famílies i als alumnes de cicles formatius

Informació a les famílies i als alumnes de cicles formatius.

 

Benvolguts/des,

Com ja hauran sentit per diversos mitjans informatius, el dia 14 d’abril començarà oficialment la tercera avaluació.

Aquesta avaluació es desenvoluparà de forma telemàtica, tal com hem fet des del dia 16 de març. Per tenir una avaluació positiva l’alumnat haurà de seguir les indicacions que el professorat vagi fent durant tot aquest període, realitzar el treball que s’encomani i presentar-lo dins els períodes establerts.

Per facilitar les tasques s’ha elaborat un horari, que s’acompanya, perquè el professorat realitzi videoconferències amb els grups als què dona classe. Aquestes videoconferències tenen l’objectiu de mantenir la relació amb l’alumnat i poder donar indicacions i aclariments del treball que es vagi posant per diferents mitjans, classroom, moodle o correu electrònic. Al mateix temps l’alumnat podrà exposar els dubtes que tingui sobre el treball a fer.

Com és evident, en la situació actual, no es podran realitzar tots els continguts previstos en les programacions dels diferents cicles. Es per això que tots els cicles ja han previst que durant aquest temps s’asseguraran els continguts bàsics de les competències professionals, tant per aquells que acabin aquest curs com per aquells que continuaran el proper curs fent el segon curs del cicle.

Per a vosaltres alumnes, és molt important que mantingueu una rutina i uns hàbits de treball que permetin connectar-se en els horaris indicats i mantenir la relació amb els companys i companyes, amb el professorat i en definitiva amb l’institut.

Respecte a les FCT els tutors de cada alumne/a ja anirà informant de la situació conforme es puguin concretar les aspectes de la seva realització.

Tanmateix, comprovaran a l’horari adjunt que totes les setmanes hi ha un espai destinat a la tutoria que servirà per fer un acompanyament, si es necessari personal.

Horari de CF durant el confinament

La direcció i el professorat vol mostrar el seu agraïment a les famílies i als alumnes de cicles formatius per la tasca feta per tal d’aconseguir la vinculació permanent amb l’institut i per aconseguir la millora dels aprenentatges i les competències professionals.

Els processos administratius estan aturats i, per tant, de moment no es disposa d’informació de quan es podrà fer la preinscripció, matriculació, o d’altres.

Per a qualsevol dubte ja saben que poden utilitzar els mitjans de comunicació actuals que son el correu dels tutors i tutores i el correu del centre.

Una cordial salutació

 

La direcció

 

 

Viladecans, 13 d’abril de 2020

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>