CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El dijous 22 de març la Carla Ventura (2n C), la Ruth Campón (3r C), la Marian Huertas (4t B) i la Jennifer Lasso (4t D) van participar als quarts de final del XIV Certamen de Lectura en Veu Alta que es va celebrar al Casal Casablanca de Sant Boi. No es van classificat, perquè el nivell era realment alt. Ho van fer molt i molt bé.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el certamen: http://www.lecturaenveualta.cat/

«Per a mi ha estat una experiència inoblidable. Es veu d’una altra manera a sobre de l’escenari, que assegut a una butaca. Moltes gràcies a les profes que han estat allà per ajudar-me a millorar, i donar-me consells i per animar-me. Gràcies!»

Carla Ventura, 2n ESO C

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el Grup format per diferents empreses editorials, l’objectiu de les quals és promocionar la llengua i la cultura catalanes. En aquesta línia, una les seves apostes més fermes és el CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA, dirigit a alumnes de tot Catalunya, perquè aquestes eines, aquests camins i aquests escenaris han de ser també de futur.

Des del curs 2012-2013, la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen un acord de col·laboració per a l’organització del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. El Certamen també compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que hi participa des del curs 2009-2010.

Aquí us deixem els vídeo de la seva lectura i algunes fotografies de l’acte:

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>