CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El dijous 28 de març la Icíar Albalate (2n C) Carla Ventura (3r C), la Ruth Campón (4t A), la Sonia Hernández (4t A) van participar als quarts de final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta que es va celebrar al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat. No es van classificat, el nivell era realment alt. Ho van fer molt i molt bé!

La Daniela Morales (1r D) i la Judith Mejías (4t C) van assistir-hi com a suplents.

En aquests enllaços podeu trobar més informació sobre el certamen: 

http://www.lecturaenveualta.cat/

http://www.lecturaenveualta.cat/omplim-els-escenaris-de-lectura/

«Ha estat una experiència molt xula! M’ho he passat molt bé i vaig gaudir de la lectura que vam fer. Moltes gràcies per haver-me escollit per al certamen. »

Carla Ventura, 3r ESO C

«Jo valoro molt bé l’activitat, ja que és una activitat diferent i que fomenta la lectura.

La puntuaria amb un 8, tornaria a participar-hi.»

Sonia Hernández, 4t A

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el Grup format per diferents empreses editorials, l’objectiu de les quals és promocionar la llengua i la cultura catalanes. En aquesta línia, una les seves apostes més fermes és el CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA, dirigit a alumnes de tot Catalunya, perquè aquestes eines, aquests camins i aquests escenaris han de ser també de futur.

Des del curs 2012-2013, la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen un acord de col·laboració per a l’organització del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. El Certamen també compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que hi participa des del curs 2009-2010.

Aquí us deixem els vídeo de la seva lectura i algunes fotografies de l’acte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>