2 BAT A a l’Atrium per veure el documental Push

El passat dijous 31 d’octubre els alumnes de geografia de 2n de batxillerat A van anar a veure el documental Push sobre el tema de la gentrificació. Push és un documental guardonat de Fredik Gertten del 2019 (Canadà i Suècia).

Per què ja no ens podem permetre viure a les nostres ciutats? Els preus de l’habitatge s’estan disparant a les ciutats de tot el món. En canvi, els ingressos dels seus habitants, no…

A Push, Fredrik Gertten investiga per què ja no ens podem permetre el luxe de viure en les nostres pròpies ciutats. L’habitatge és un dret fonamental, una condició sine qua non per a una vida segura i saludable, però a les ciutats de tot el món disposar d’un lloc on viure és cada vegada més difícil.

Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística, i com les ciutats són cada vegada més inaccessibles per a viure-hi en un context de crisi creixent que ens afecta a tots. No és només gentrificació, es tracta d’un monstre molt més gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>