Curs 2020-2021

Dates inici de curs:

1 de setembre. Inici activitat docent no lectiva.

El Pla d'organització per al curs 2020-21, en el marc de la pandèmia de la COVID-19, serà publicat en aquest web la primera setmana de setembre un cop aprovat pel Consell Escolar. 

2-4 de setembre, de 09.00 h a 12.00 h. Recuperacions 1r BTX.
4 de setembre, 09.30 h. Avaluació alumnat pendent 1r BTX.

14 de setembre. Inici de curs ESO, a les 10.00 h, i BTX, a les 11.00 h.
21 de setembre. Inici de curs CFGS, a les 10.00 h.

7 d'octubre, 18.30 h. Reunió telemàtica, famílies ESO i BTX amb direcció del centre.
8 d'octubre, 18.30 h. Reunió presencial al centre, famílies ESO amb equip tutorial.
9 d'octubre, 18.30 h. Reunió presencial al centre, famílies BTX amb equip tutorial.

English Subjects Textbooks Year 2020-21

Procés de preinscripció, curs 2020-2021, dels cicles de grau superior d'FP

Trobareu la informació actualitzada en el següent enllaçPreinscripció  (gencat).
Més informació en l'enllaçEstudiar a Catalunya (gencat).

Publicació Llista de Sol·licitudsBarem definitiu a 23/07/2020.
Publicació Oferta definitiva de places a 27/07/2020.

Publicació Llista alumnes preinscrits al centre a 30/07/2020.
Publicació Llista alumnes assignats al centre a 30/07/2020.
Publicació Llista d'espera del centre a 30/07/2020.

Benvinguts i benvingudes a l’INS Joaquim Blume

Si necessiteu informació contacteu amb nosaltres mitjançant un missatge a l’adreça de correu a8046657@xtec.cat. Si hi feu constar les vostres dades (nom, cognoms i un telèfon) ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible, fent servir el correu o bé telefònicament.

Informació sobre l’institut:

  1. Una mica d’història
  2. Itineraris dels estudis
  3. Projecte de centre

 


Menció honorífica “Premi esportista en edat escolar”

El Consejo Superior de Deportes ha comunicat, en data 16 de juliol d’enguany, que l’alumna Mama Dembelé Traore ha estat guardonada amb una menció honorífica del “Premio deportista en edad escolar” en la convocatòria de l’any 2019, com a representant de bàsquet de la comunitat… Llegeix més»

Alumnes guardonats per l’Ajuntament d’Esplugues

L’alumnat  del nostre institut participa, des de la primera edició, en la convocatòria dels premis de Treballs de Recerca convocats per l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat.
Avui, 20 de juliol s’ha celebrat, de manera virtual, l’acte d’entrega d’aquests premis que ha estat presidit per la Sra. Pilar… Llegeix més»

Ara la Història l’escrius tu!

Aquí teniu una mostra de l’última activitat del curs relativa a la matèria de ciències socials de 4t d’ESO.
L’objectiu de l’activitat ha estat treballar per part de l’alumnat la Memòria històrica pròpia. Els alumnes s’han convertit en autèntics reporters, per a crear una càpsula del… Llegeix més»

Premi al TR de l’Eric Domínguez

El passat 5 de juny es van donar a conèixer en un acte virtual els guanyadors dels Premis Hèracles 2020, atorgats per la secció catalana de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics als millors treballs de recerca d’àmbit català i de tema clàssic. L’alumne de 2n… Llegeix més»

Lliurament Orles 2n BTX 2020

El dimecres 3 de juny, a les 18h, ens vam trobar telemàticament la comunitat educativa de l’institut Joaquim Blume, acompanyada de les famílies i dels tècnics i responsables esportius del Consell Català de l’Esport per tal d’acomiadar la 29a. promoció d’estudiants que passa pel nostre… Llegeix més»

Sant Jordi 2020 (#Actuem)

Moltes gràcies, per totes les aportacions de l’alumnat i professorat, per la vostra dedicació i entusiasme, especialment en aquests moments on ens cal obrir les nostres finestres a l’esperança i a la recuperació de la normalitat.
MOLTES FELICITATS!!!
Víctor Cantos i Bové
INS Joaquim Blume
       … Llegeix més»

Celebracions de Joan Perucho i de Josep Carner. Sant Jordi 2020

Celebració del Centenari del naixement de Joan Perucho i del Cinquantenari de la mort de Josep Carner
Com és habitual, des del departament de llengua i literatura catalana del nostre institut, cada curs escolar homenatgem els escriptors de l’any.
Enguany celebrem el centenari del naixement de l’escriptor… Llegeix més»

Teatre LLatí

Dins el marc de la XXV edició dels festivals de teatre juvenil grecollatí, el cinc de març passat l’alumnat de llatí de 4t d’ESO i 1r i 2n de batxillerat vam assistir a la representació dels Menecmes, de Plaute, al teatre Joventut de l’Hospitalet. És… Llegeix més»

Sortida Audiència Jove

El passat dimarts dia 3 de març, alumnat de 4t d’ESO A i B ens vam desplaçar a l’Espai Baronda, per realitzar l’activitat de l’Audiència Jove.
L’Audiència Jove és un programa que proposa l’ajuntament d’Esplugues en què s’hi impliquen els instituts públics del municipi per promoure… Llegeix més»

8 de març de 2020

Des de l’Institut Joaquim Blume impulsem la commemoració del Dia Internacional de les dones amb activitats per visibilitzar i conscienciar l’alumnat i tota la comunitat educativa sobre els drets de les dones i us convidem a reflexionar i actuar per empoderar les noies i dones… Llegeix més»

Xerrada sobre Captadors d’Energia Solar

El dia 26 de febrer d’enguany, l’alumnat de 3r d’ESO va assistir a una xerrada sobre el funcionament dels captadors solars que hi ha a la Residència Joaquim Blume.
Aquesta xerrada es va realitzar al sostre de l’esmentada residència. Allí, un arquitecte i un enginyer els… Llegeix més»

Celebració del Carnestoltes 2020

Després d’haver preparat les disfresses i les coreografies, el divendres 21 de febrer, l’alumnat i el professorat de l’institut va portar a terme la celebració de la festa del Carnestoltes a la sala d’actes de l’institut.
La celebració va tenir un caràcter lúdic i festiu. Es… Llegeix més»

Dia de la Ciència: “100tífiques”

Amb motiu del Dia Internacional de la dona i la nena a la ciència, el dimarts 11 de febrer l’alumnat de 4t B d’ESO i de 1r B de batxillerat van assistir a la xerrada “Com s’inventa un nou medicament?” impartida per Pilar Martínez, llicenciada… Llegeix més»