Projecte solidari al PFI

Els alumnes del PFI d’administració i electricitat hem fet plegats un projecte solidari.

Aquest Projecte solidari forma part del mòdul Projecte Integrat, que consisteix a treballar tots junts, repartir-nos el treball en grups, posar les nostres idees en conjunt i, després, decidir entre tots la millor opció.

El projecte tracta de fer un carregador solar i donar-lo a l’ONG més apropiada. Aquesta ONG la decidirem entre els dos grups del PFI. Volem fer una recaptació de diners per fer el carregador solar.

Com ho farem? A través d’un crowdfunding solidari.

El finançament col·lectiu o crowdfunding es realitza a través d’una pàgina web a on es recapten els diners per a portar a terme el projecte. L’aportació econòmica mínima és de 5 €, i ens hem fixat un primer objectiu de 85 €. Si no s’arriba a l’objectiu de diners previst, es tornen les aportacions a les persones que han col·laborat. Però si aconseguim arribar a la xifra determinada, es preveu augmentar-la per tal d’enviar molts més carregadors (i esperem que sigui moltes vegades que puguem augmentar la producció). Finalment, i un cop realitzats els carregadors i entregats a les ONG escollides, es realitzarà un agraïment a les persones que han col·laborat.

Si ens vols ajudar mira el web següent: gofundme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>